Начало


hea_230426

В последните години HEAD бяха голямо разочарование за мен- някога тази марка правеше най-добрите ракети във всяко едно отношение. След това се отдадоха на „подобрения“, които може би на теория би трябвало да подобрят ракетите им, но всъщност отблъснаха не малко от дори най-верните си почитатели. Просто не бяха хубави и това е.
Когато хванах новия им Prestige ми се искаше да усетя нещо от това невероятно меко и приятно усещане при чист контакт с топката, заради което използвах тези ракети над 12 години. Бях убеден обаче, че надали и този модел ще ме грабне много много…
Хора, ракетата е изумителна!!! Може би е по-добра от всякога-много стабилна и мощна, със супер приятно меко усещане, стига да намериш топката чисто!
Баланса е неутрален 315 мм, така че не се усеща тежка или тромава, няма го вече за съжаление онзи свистящ звук, който издаваше някога заради острите ръбове на рамката, но пък това, че малко са намалили размера на главата от 98 на 95 квадратни инча ми допадна много. От подобна ракета се очаква преди всичко страхотен контрол, а между нас казано, моделите с 98 глава макар и да отразяваха всеобщата тенденция да се минава на все по-големи глави и все по-мощни ракети, някак си избягаха от тази идея. С новия Prestige MP обача можеш да сложиш топката където си пожелаеш без никакво усилие. Не бих казал, че заради по-малката глава се играе по-трудно си тази ракета, даже напротив-една от състезателките ни беше възхитена от ракетата само след 5 минути игра, досега не бях виждал подобна реакция от жена по отношение на тези ракети, което е доста показателно за това колко лесно могат да бъдат използвани от всеки добър играч.
Ударите стават много плътни, не се усещат никакви вибрации, а мощта им е в абсолютно задоволителни граници.
Тази ракета трябва да се пробва абсолютно задължително, дори да не чак толкова добър играч. Prestige Touchе събитите!

Размер на главата: 95 инча2
Дължина: 27 инча
Баланс: 31,5 см
Дебелина на рамката: 21/21/21 мм
Наплитане: 18/20
Твърдост: 65

Имам стаж като треньор над 20 години. Завършил съм НСА със специалност "Треньор по тенис", както и множество курсове за допълнителна специализация (ITF, USPTR и др.). Работил съм в ТК "Академик", ТК "ЦСКА", като старши треньор в ТК "Диана", а в момента изпълнявам длъжността "старши треньор" в ТК Barocco Sport. Лектор съм на курсовете за треньори на Международната Федерация по Тенис (ITF). Притежавам сайта TennisTrenior.com . Работя с различни групи хора. Ето и някои от принципите ми по време на работа с различни типове клиенти: ЛЮБИТЕЛИ - вярвам, че мога да помогна на всеки да получи това, за което е дошъл на корта-независимо дали иска просто да се пораздвижи малко, или пък наистина иска да види колко далеч може да стигне в развитието си. КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ - при желание на клиента мога да организирам различни спортни събития за големи групи от хора. ДЕТСКИ ГРУПИ - имам дългогодишен опит в провеждане на тренировки с деца в група. Стремя се да подпомогна максимално развитието им, като освен с вискока плътност, се старая да направя тренировките приятни за децата използвайки методиката на Световната Федерация по тенис ( ITF Tennis 10's). СЪСТЕЗАТЕЛИ - като старши треньор на Barocco Sport са начело на приоритетите ми. Старая се да се отнасям с уважение към стремежа на тези, които са потеглили по този интересен, но труден път. Харесва ми да работя със съвестни и мотивирани хора, които обичат играта. През годините с тях съм постигнал много добри резултати. Ако Вашето дете обича тениса и е готово да работи здраво, за да постигне мечтите си, НЕПРЕМЕННО МИ СЕ ОБАДЕТЕ!!! :) GSM 0888 311 838 , E-MAIL : ludmil_nakashev@abv.bg

Leave a Reply