Начало


hea_230426

Ето това е най-добрия HEAD Prestige правен някога. Рамката се усеща приятно мека, топката е като залепена на ракетата, а вибрациите са нула!
Не е супер мощна, но играчите използващи подобни ракети нямат нужда от помощ от ракетата, за да засилят ударите си. Масата е достатъчно голяма, за да почувствате ракета много стабилна, особено когато сте способни да генерирате значително ускорение преди контакта с топката. Главата е доста малка, но странно как това не прави центъра неприятно малък. Ако не ви кажат ,че това е глава с квадратура 600 кв.см.,може и да не го забележите и след часове игра. Въпреки всичко не бързайте да си купувате такава докато не си докажете, че можете да използвате подобна ракета-тук при лош удар няма прошка, няма да получите никаква помощ от Prestige Mid. Въпреки всичко, Mid не се усеща много по-трудна в сравнение с MP, може би има само една идея повече контрол.
Главата е приятно лека и ускорява много лесно, въпреки значителното тегло на този модел. Липсва ми само онзи свистящ звук, който ранните модели на HEAD Prestige издавваха, много от играчите го обожаваха, а това си беше нещо като запазена марка за този модел. А може би аз просто остарявам и вече не мога да генерирам подобна скорост по време на ударите си 🙂
Вие най-вероятно не бихте могли да играете с тази ракета, но аз ви препоръчвам да я пробвате, просто за да видите колко радост бихте могли да изпитате, ако можете да уцелвате центъра на Prestige всеки път.

Размер на главата: 93 инча2
Тежест: 320 гр
Баланс: 31 см
Дебелина на профила: 20/20/20 мм
Наплитане: 16/19
Твърдост:61

Имам стаж като треньор над 20 години. Завършил съм НСА със специалност "Треньор по тенис", както и множество курсове за допълнителна специализация (ITF, USPTR и др.). Работил съм в ТК "Академик", ТК "ЦСКА", като старши треньор в ТК "Диана", а в момента изпълнявам длъжността "старши треньор" в ТК Barocco Sport. Лектор съм на курсовете за треньори на Международната Федерация по Тенис (ITF). Притежавам сайта TennisTrenior.com . Работя с различни групи хора. Ето и някои от принципите ми по време на работа с различни типове клиенти: ЛЮБИТЕЛИ - вярвам, че мога да помогна на всеки да получи това, за което е дошъл на корта-независимо дали иска просто да се пораздвижи малко, или пък наистина иска да види колко далеч може да стигне в развитието си. КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ - при желание на клиента мога да организирам различни спортни събития за големи групи от хора. ДЕТСКИ ГРУПИ - имам дългогодишен опит в провеждане на тренировки с деца в група. Стремя се да подпомогна максимално развитието им, като освен с вискока плътност, се старая да направя тренировките приятни за децата използвайки методиката на Световната Федерация по тенис ( ITF Tennis 10's). СЪСТЕЗАТЕЛИ - като старши треньор на Barocco Sport са начело на приоритетите ми. Старая се да се отнасям с уважение към стремежа на тези, които са потеглили по този интересен, но труден път. Харесва ми да работя със съвестни и мотивирани хора, които обичат играта. През годините с тях съм постигнал много добри резултати. Ако Вашето дете обича тениса и е готово да работи здраво, за да постигне мечтите си, НЕПРЕМЕННО МИ СЕ ОБАДЕТЕ!!! :) GSM 0888 311 838 , E-MAIL : ludmil_nakashev@abv.bg

Leave a Reply