Начало


Членове

Ивелин Пеева

Треньор
Изпрати съобщение

https://www.facebook.com/tenniscoachiv/

Регистриран 2016-11-26, профилът е разгледан 1110 пъти

Опит (години) 4
Провеждам тренировки - Индивидуално - В група

Деца
Организация на тренировката
Компетентност
Разнообразие
Етика
Професионализъм
Любители
Организация на тренировката
Компетентност
Разнообразие
Етика
Професионализъм
Състезатели
Организация на тренировката
Компетентност
Разнообразие
Етика
Професионализъм

Информация

Здравейте. Казвам се Ивелин Кирязова Пеева. Занимавам се с тенис от около 15 години. Още на 12 годишна възраст си мечтаех да стана треньор. И така стъпка по стъпка ме приеха студентка в Национална Спортна Академия “ Васил Левски”, специалност треньор по тенис. Лятото на 2013г. работих като инструктор по тенис на “ Duni Royal Resort”, Созопол. След това до 2015 година работих в Софийски тенис клуб като асистент треньор. Занимавах се с летни лагери, начинаещи, любители и състезатели на различна възраст. Лятото на 2015 година бях треньор в “Euro School Of Tennis”, Калифорния, САЩ. Тук също бях треньор в детски лагер. Имах групови и индивидуални уроци с начинаещи и напреднали. От пролетта на 2016г работя в екип с Николай Юруков. През лятото организирахме летен лагер , занимаваме се и с мини тенис в детски градини.
В момента съм част от екипа на TK Barocco Sport. Адресът на клуба е ул. 8-ми декември №2 гр.София. Той разполага с 5 твърди корта (зимния сезон закрити), 5 корта с изкуствена трева (зимния сезон 2 от тях закрити) и 2 червени клей корта
Септември 2016г се дипломирах като треньор от НСА “ Васил Левски”, бакалавър с най – висок успех от Треньорски факултет – 5,94.
Имам преминат Курс за кондиционна тенис подготовка към ITF, Също така Сертификат по “Спортно хранене” от Shaw Academy . Но най-вече имам огромното желание да усъвършенствам.
За мен да бъдеш треньор по тенис не е просто професия, а призвание. Аз наистина искам да вдъхновявам и мотивирам хората. Иска ми се някой ден, някой от тях да ме погледне и да каже: “Ти си причината, заради която не се предадох. Благодаря.”